Ήχος και φως

Ένα από τα κρισιμότερα ζητήματα για την επιτυχία μιας εκδήλωσης είναι οι ηχητικές και φωτιστικές εγκαταστάσεις, θα τολμούσα δε να πώ πως είναι ακόμη κρισιμότερος παράγοντας από την ίδια τη μουσική που θα παιχτεί εκείνη τη βραδιά. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο προκειμένου να εξοικονομήσει η διοργάνωση 200 – 300 Ευρώ, να «τινάζει» στον αέρα χωρίς να το θέλει μια ολόκληρη βραδιά.

Για τις διοργανώσεις εντός Κρήτης

Παίζουμε με δικό μας ηχοσύστημα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ανάλυσης, το οποίο στήνει ο ηχολήπτης μου Δημήτρης Χατζάκης με τη βοήθεια τεχνικού προσωπικού.
Με αυτόν τον τρόπο έχουμε καταφέρει, για τα μικρά και μεσαία σχήματα – ιδίως όταν πρόκειται για κάλυψη σχετικά μικρών και ελέγξιμων χώρων, να δίδουμε οικονομικότερες τιμές, ώστε ο γενικός προϋπολογισμός να μπορεί να κρατηθεί σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Για μεγάλες διοργανώσεις που αφορούν συναυλίες άνω των 600 – 700 ατόμων, οι 2 διαφορετικές εταιρίες που είμαι σε θέση να προτείνω είναι :

  • Pro Sound and Lighting Systems www.prosoundnet.gr  2810 214161
  • AK VIBE www.akvibe.gr 2810 831321 και 6973004129

Είναι δυνατόν να συνεργαστούμε και με άλλες εταιρίες που ο διοργανωτής επιθυμεί να προτείνει, αρκεί εκ των προτέρων να έχουμε διαπιστώσει πως μπορούν να εξασφαλίσουν τα υψηλά στάνταρ ποιότητας που είναι απαραίτητα. Αυτό μπορεί να γίνει αφού έλθουν σε επικοινωνία με το Δημήτρη Χατζάκη στο τηλ. 6979726821